Divizia Industriala

           

          Divizia industriala de spalatorie-curatatorie este una dintre cele mai performante divizii din Bucuresti, totul se datoreaza modului de organizare, experientei personalului in domeniu si a performantelor  utilajelor de ultima generatie.

          Oferim servicii speciale pentru hoteluri, restaurante, fabrici de mezeluri, fabrici de lactate, fabrici de inghetata, industria produselor farmaceutice, service-uri auto, diverse ambasade si importante personalitati publice si mass-media, firme organizatoare de evenimente, Sali de fitness, Spa-uri, saloane de coafura, unitati militare, gradinite si pentru orice institutie sau persoane fizice care au nevoie de serviciile noastre in cantitati industriale.

        

 

                                

         

           Cu ajutorul unor solventi speciali, reusim sa indepartam si cele mai dificile pete de pe uniformele angajatilor, de pe fetele de masa, draperii sau lenjeriile de pat; CRISBI CLEAN ofera o lista speciala de preturi pentru serviciile de spalatorie si curatatorie  in directa concordanta cu volumul si varietatea serviciilor solicitate. 

           Datorita utilajelor moderne de care dispunem, putem onora comenzile primite, indiferent de volumul de munca, respectandu-ne in acelasi timp standardele de calitate, procesarea rapida a articolelor de curatat sau spalat.

  

                    

           

             Plata pentru serviciile oferite persoanelor juridice, in baza unui contract incheiat se poate face numerar sau prin ordin de plata in termenul  stabilit de comun acord.

            Colectarea si livrare este gratuita si va fi facuta dupa un program stabilit cu clientul.

            Oferim solutii profesionale de curatare si igienizare a pernelor cu puf, datorita tehnologiei folosita de noi, perna veche nu va mai fi inlocuita. In urma procedurii perna va fi curata, igienizata si dezinfectata, exact ca o perna noua, astfel economisiti bani iar clientii vor ramane multumiti de serviicile dumneavoastra iar dumneavoastra de serviciile noastre. Procedeul pe care il folosim consta in :

  1.  
  2. 1. eliminarea prafului, murdariei si a resturilor de pene prin ventilare, aspirare si filtrare;
  3.  
  4. 2. uscarea si dezinfectarea pufului si a penelor cu ajutorul sistemului cu aer cald ionizat si a razelor ultraviolete bactericide;
  5.  
  6. 3. inlocuirea dosului de perna cu altul nou(nanghin). In urma procedurii perna este curata, igienizata si dezinfectata, este ca o perna noua.

afla mai multe